OM KRØYER & GATTEN

Krøyer & Gatten er efternavnene på henholdsvis snedkermester Philip og arkitekt Kristian. Sammen driver vi møbelsnedkeriet Krøyer & Gatten.

Med passion for arkitektur, design og traditionel håndværk, designer, udvikler og skaber vi på vores tegnestue og snedkeri:

· Et begrænset oplag af kvalitetsmøbler til erhverv og private
· Køkkener, badeværelsesmøbler og andet inventar efter dine ønsker og behov
· Komplette indretninger af restauranter, private hjem og kontorer

 

Med vores komplimenterende faglige baggrunde har vi øje på både arkitekturen og rummet vi arbejder med/i, samt på detaljen og håndværket i de produkter vi fremstiller.

Vi tilbyder:

· Rådgivning & sparring
· Opmåling & optegning
· Fremstilling & montering

Philip & Kristian

Philip Krøyer

Snedkermester

Philip er uddannet møbelsnedker i 2016 og har siden da specialiseret og fordybet sig i faget. Udover at have et indgående kendskab til materialet og håndværket, er Philip opvokset i et arkitekthjem, hvilket har givet ham en særlig evne til at proportionere og designe møbler og inventar i høj kvalitet og -detaljegrad.

Kristian Gatten

Arkitekt og snedker

 

Kristian er uddannet arkitekt med speciale i møbel & rum. Med erfaring fra div. tegnestuer har han et godt øje for detaljen i rummet. Kristian er drevet af at skabe helheder, hvor arkitekturen, møblet og detaljen går op i en højere enhed. Kristian har en passion for gode og ærlige materialer og har derfor altid et alternativt forslag.

Philip@KroyerGatten.dk

+45 28 91 92 37

Kristian@KroyerGatten.dk

+45 23 46 41 76